Almoradi

Vrijdag 23 maart Viernes de Dolor 
21:30 Processie van de Hermandad Ntro. Padre Jesus de la Salud. Route: Plaza de la Constitución, Cervantes, La Reina, Manuel Birlanga, Manolete, Vega Baja, burgemeester, Avda. de América, Redonda y Norte, Federico G. Lorca die eindigt in Parroquia.
 
 

Palmzondag 25 april Domingo de Ramos
 11:30 Zegening van palmen in de kapel van Junta Mayor gevolgd door een processie met het standbeeld van Jezus. Triumfante. Route: Ermita Junta Mayor de Hermandades, San Abdón y San Senén, Ntra. Sra. de Monserrate, Espana, Tomás Capdepon einde op de Plaza de la Constitucion. 
20:30 Processie van de Mantillas met het beeld van Onze Lieve Vrouw van Smarten. Route: Plaza de la Constitucion, Tomas Capdepon, Espana, Luis Bunel, Rafael Alberti, Manuel Birlanga, Obispo Herrero, San Francisco eindigen op de Plaza de la Constitucion.
 

 Heilige dinsdag 27 maart Martes Santo 
22:00 Penitentiaire Processie van de Hermandad del Silencio, met het standbeeld van Nuestro Padre Jesús de Nazaret en Nuestra Señora de la Amargura. Route: Plaza de la Constitucion, Tomas Capdepon, Espana, Luis Bunel, Rafael Alberti, Manuel Birlanga, Obispo Herrero, San Francisco eindigen op de Plaza de la Constitucion.
 
Heilige woensdag 28 maart Miércoles Santo

 22:00 uur Ontmoeting met de Via Dolorosa, met de beelden van Nstro. Señor de la Caida en Veronica op de Plaza de la Constitucion.
 
 

Heilige donderdag 29 maart Jueves Santo 
21:30 Algemene processie van de passie met alle broederschappen en standbeelden. Route: Plaza de la Constitucion, Tomas Capdepon, Comunidad Valenciana, Pintor Sorolla, Nueve de Octubre, Obispo Herrero, Larramendi eindigen op de Plaza de la Constitucion.
 
 

Goede vrijdag 30 maart Viernes Santo 
21:30 Processie van de graflegging met veel van de broederschappen en standbeelden. Route: Plaza de la Constitucion, Tomas Capdepon, Espana, Luis Bunel, Rafael Alberti, Manuel Birlanga, Obispo Herrero, 9 de Octubre, Virgen del Rosario eindigen op de Plaza de la Constitucion.
 

 Paaszondag 1 april Domingo de Pascua
 10:00 Resurrection Procession. Route: Plaza de la Constitucion, Tomas Capdepon, Espana, Luis Bunel, Rafael Alberti, Miguer Hernandez, burgemeester die eindigt op de Plaza de la Constitucion.